Smartphone

Wat te doen bij kapotte smartphone

Bent u opzoek naar een betrouwbaar reparatiebedrijf welke alle reparaties aan uw smartphone of tablet kan uitvoeren? Mobile Repair Company in Almere is dan het juiste adres voor u!

Bij Mobile Repair Company wordt elke reparatie professioneel en snel voor u uitgevoerd. De meeste reparaties zijn binnen 1 uur klaar tenzij anders wordt aangegeven. Op elke reparatie krijgt u standaard 6 maanden garantie. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast is Mobile Repair Company als enigste in Almere lid van ICTWaarborg. Dit betekend voor u een stukje extra zekerheid en zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat is wel zo fijn toch?

Mobile Repair Company repareert niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor bedrijven, scholen en verzekeringmaatschappijen. Mobile Repair Company is een bekende naam in de reparatie wereld.

Mobile Repair Company zit gevestigd in Almere-Buiten dichtbij het centrum. Wanneer u met de auto bent kunt u gratis parkeren bij ons voor de deur. Ook met het OV zijn wij makkelijk te bereiken. De bushalte van de bus M7 zit vrijwel bij ons om de hoek en ook station Almere-Buiten ligt op 5 minuten loopafstand van ons vandaan.


Smartphone reparatie Almere

Binnen Almere is Mobile Repair Company ook wel bekend als Smartphone reparatie Almere. Vele klanten hebben hun smartphone bij ons in Almere laten repareren. Vrijwel elke smartphone kunnen wij voor u repareren. Wij repareren merken zoals iPhone, iPad, Samsung en Huawei enzovoorts. Naast een smartphone reparatie kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een tablet reparatie. Wij repareren tablets van alle bekende merken zoals iPad en Samsung tablets enzovoorts. Wilt u een smartphone of tablet reparatie door Smartphone reparatie Almere laten uitvoeren? Maak dan nu direct een afspraak of vraag een offerte aan.


iPhone reparatie Almere

Binnen Almere is Mobile Repair Company ook wel bekend als iPhone reparatie Almere. Vele klanten binnen Almere hebben inmiddels een iPhone reparatie bij ons laten uitvoeren. Bij iPhone reparatie Almere kunt u terecht voor elke iPhone reparatie. Of u nou een oud model of een nieuw model heeft het maakt niet uit. De meest uitgevoerde iPhone reparaties zijn: iPhone scherm reparatie, iPhone batterij reparatie, iPhone waterschade reiniging, iPhone laad connector reparatie en iPhone home button reparatie.


Samsung reparatie Almere

Ook zijn wij in Almere bekend onder de naam Samsung reparatie Almere. Voor vele klanten in Almere hebben wij een Samsung reparatie uitgevoerd. Wij repareren niet alleen nieuwe Samsung smartphones maar ook de oudere modellen. Elke Samsung reparatie kunt u bij ons in Almere laten uitvoeren. De meest uitgevoerde Samsung reparaties zijn: Samsung scherm reparatie, Samsung batterij reparatie, Samsung waterschade reiniging, Samsung laad connector reparatie en Samsung home button reparatie.