Bamboe

Bamboe T-shirt uitkomst voor mannen

Bamboe T-shirts van ShirtsofCotton zijn verkrijgbaar voor alle mannen met diverse lichaamsbouw. Het “bamboe T-shirt” is gemaakt van bamboe katoen. Deze katoensoort is zacht, heerlijk koel en ademend. Bamboe T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een prettige pasvorm. Het Bamboe T-shirt van ShirtsofCotton is in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Maar niet alleen de maten , de kleuren en de pasvormen zijn divers, ook in het soort boord van het bamboe T-shirt is keus.


BAMBOE KATOEN EN ZWETEN

De T-shirts gemaakt van bamboe katoen, hebben een aantal unieke eigenschappen. Net als de andere T-shirts van ShirtsofCotton zijn deze shirts extra lang zodat ze goed in de broek blijven zitten. Door de unieke eigenschap van het bamboe katoen zijn de T-shirts ook sterk ventilerend, vocht absorberend en afvoerend en strijkvrij. De perfecte basics voor iedere man dus! ShirtsofCotton garandeert een perfecte beleving met onze bamboe T-shirts.


Het BAMBOE HEREN T-SHIRT met LANGE MOUWEN

Het unieke aan bamboe katoen is dat de stof is dat deze nauwelijks krimpt. Alle T-shirts zijn daarom gemaakt van 100% premium Bamboe Cotton. Dat betekend dat deze shirts was na was mooi blijven en hun pasvorm behouden en zacht blijven. Omdat het bamboe T-shirt één van de meest geliefde shirts is bij de klanten van ShirtsofCotton is de collectie uitgebreid met ook een lange mouwen bamboe T-shirt. Dit lange mouwen Bamboe T-shirt is overigens ook verkrijgbaar in meerdere maten, kleuren en pasvormen.


SHIRTSOFCOTTON BAMBOE T-SHIRTS ONLINE BESTELLEN

Je koopt het bamboe T-shirt van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton bamboe T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden aan klanten van Nederland tot Australië. Mannen voelen zich lekker, zeker en sterk in deze T-shirts. Een goed T-shirt moet je een beetje voelen rond je lichaam, het moet niet te strak maar ook zeker niet te los zijn. Ervaar nu ook het perfecte bamboe T-shirt van ShirtsofCotton en gun jezelf kwaliteit.